ГоловнаСвіт

Поблизу Тольятті оголений хлопець убив жінку садовою скульптурою

За версією правоохоронців, уранці затриманий побив 50-річного чоловіка і 80-річну бабусю.

У російському Тольятті молодий чоловік убив жінку за допомогою садової статуї. Поліцейські за гарячими слідами затримали вбивцю, повідомляє Российская газета.

"Сьогодні вранці в поліцію Тольятті зателефонували мешканці дачного масиву в районі Поволзького шосе і повідомили про вбивство жінки. Правоохоронці, які прибули на виклик, оглянули місце події і виявили ймовірне знаряддя вбивства - садову скульптуру з плямами бурого кольору. Місцеві розповіли, що рано вранці молодий чоловік бігав по садовому товариству і бив усіх, кого зустрічав. Очевидці описали його прикмети", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС Росії по Самарській області.

Прочісуючи дачний масив, співробітники побачили молодого чоловіка, який підходив під опис. Хлопець був оголений. Під час затримання він чинив фізичний опір. Поліцейські з'ясували, що підозрюваний - 29-річний житель Тольятті, раніше не судимий.

За версією правоохоронців, уранці затриманий побив 50-річного чоловіка і 80-річну бабусю, а також убив жінку, дані якої встановлюють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram