ГоловнаСвіт

У США висунули звинувачення громадянинові України, який видавав себе за школяра

23-річного Самаріна, який видавав себе за 18-річного, звинуватили у сексуальному насильстві, крадіжках і підробці документів

У США висунули звинувачення громадянинові України, який видавав себе за школяра
Артур Самарин
Фото: witter/@RepPattyKim

У США громадянина України Артура Самаріна звинуватили в підробці документів про вік та ім'я під час відвідин вищої школи у Пенсільванії, передає Радіо Свобода.

25 травня представники федерального звинувачення повідомили, що Артур Самарін у грудні 2015 року подав документи на отримання американського паспорта і номера соціального страхування, використовуючи неправдиву інформацію.

23-річного Самаріна, який видавав себе за 18-річного, раніше звинуватили в Пенсільванії в сексуальному насильстві, розбещенні неповнолітніх, крадіжках і фальсифікації публічних записів.

Артура Самаріна, який називав себе Ашером Поттсом, звинувачують зокрема в тому, що він мав секс з 15-річною дівчинкою.

Він справив позитивне враження на вчителів під час відвідування школи в Пенсільванії і був прийнятий у коледж у Флориді, перш ніж влада виявила підробки.

У США Артур Самарін приїхав у 19 років за короткостроковою візою. Коли вона закінчилася, він вирішив залишитися. У 2012 році він вступив до вищої школи в Пенсільванії. В офіційних документах від 2013 року прийомними батьками Самаріна з США названо Майкла та Стефані Поттс.

Як громадянин України отримав підроблені документи, поліція не повідомляє.

Нагадаємо, в Канаді затримали 29-річного суданця, який видавав себе за школяра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram