ГоловнаСвіт

Трамп звинуватив лідерів республіканців у змові проти нього

Делегати, які були готові підтримати його в Колорадо, були відсторонені від голосування

Трамп звинуватив лідерів республіканців у змові проти нього
Фото: EPA/UPG

Мільярдер Дональд Трамп, що претендує на право висунутися в президенти США від Республіканської партії, заявив, що партійне керівництво змовилося проти його кандидатури.

Про це повідомляє ВВС.

Відзначається, що на минулому тижні на внутрішньопартійних виборах кандидатів у президенти США від республіканців Тед Круз переміг у штаті Колорадо і скоротив відставання від Трампа, який поки що продовжує лідирувати в передвиборній гонці.

За словами Трампа, делегатів, які були готові підтримати його в Колорадо, відсторонив від голосування Республіканський національний комітет США.

"Їм не подобається, що я вкладаю свої власні кошти, тому що це означає, що вони втрачають контроль наді мною, оскільки я працюю для людей", - заявив Трамп.

Офіційно кандидат на пост президента від республіканців буде оголошений на партійному з'їзді 18-21 липня в Клівленді, а кандидат від демократів - 25-28 липня в Філадельфії.

Нагадаємо, за словами політичного консультанта Брайана Меффорда, головною інтригою виборів президента в США залишається кандидат від республіканців, оскільки перемога Гілларі Клінтон на демократичних праймериз бачиться майже вирішеною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram