ГоловнаСвіт

Туреччина обстріляла Сирію у відповідь на випущені по турецькому місту снаряди

За різними даними, під час обстрілу турецького міста Кіліс постраждали від 4 до 12 осіб.

Туреччина обстріляла Сирію у відповідь на випущені по турецькому місту снаряди
Архив

Турецька армія в понеділок обстріляла кілька цілей на півночі Сирії у відповідь на обстріл турецького прикордонного міста Кіліс.

Про це повідомляє агентство Рейтер.

Як повідомили агентству турецькі силовики, в результаті артилерійського обстрілу Кіліса поранено щонайменше чотирьох людей. За даними турецького телеканалу NTV, постраждали 12 осіб.

Турецький урядовець розповів Рейтер, що з боку Сирії було випущено кілька ракет, одна з яких упала в центрі Кіліса біля будівлі служби екстреної допомоги. У відповідь турецькі гаубиці завдали ударів по декількох цілях у Сирії.

Поки що невідомо, чи були ракети випущені з території, яка перебуває під контролем терористичного угруповання "Ісламська держава" (ІДІЛ).

Турецьке місто Кіліс стало притулком для багатьох сирійських біженців. Воно вже не раз зазнавало обстрілу із суміжної території. Зокрема минулого тижня з території на півночі Сирії, контрольованої ІДІЛ, місто обстріляли, в результаті чого постраждали три людини. У березні під час обстрілу Кіліса з боку Сирії було вбито двох людей, включаючи дитину.

Нагадаємо, напередодні повідомляли, що бойовики ІДІЛ захопили стратегічно важливе місто на кордоні Сирії та Туреччини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram