ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Терористи-смертники у Ставропіллі виявилися місцевими жителями

Нападники на будівлю ОВС раніше мали судимості, в тому числі за вбивство

Слідчий комітет встановив особи терористів-смертників, які влаштували вибухи у будівлі відділення поліції у Ставропольському краї.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на прес-службу Слідкому Росії (СКР). 

На відділення поліції Новоселицького району здійснили напад місцеві жителі, раніше судимі, в тому числі і за вбивство, повідомили в СКР.

"Ними виявилися раніше судимі, в тому числі за вбивство, жителі села Китаївського Новоселицького району - Заур Акаєв, 1983 року народження, Рамазан Хайбулаєв, 1991 року народження, та Ісай Абдулатіпов, 1996 року народження", - повідомило джерело у прес-службі Слідчого комітету.

Раніше в понеділок Акаєв, Хайбулаєв і Абдулатіпов, за версією слідства, спробували проникнути в будівлю відділення поліції Новоселицького району. Зустрівши опір поліції із застосуванням вогню, вони привели в дії "пояси смертників".

"Унаслідок вибухів будівля поліції та автомобілі, що знаходилися поблизу, отримали технічні пошкодження. Ніхто з місцевих жителів і співробітників правоохоронних органів не постраждав", - повідомили у прес-службі СКР.

За фактом вибухів було порушено кримінальну справу за статтею "посягання на життя співробітників правоохоронних органів".

Нагадаємо, у лютому в Єкатеринбургу затримали бойовиків ІД, які готували теракти в Москві і Петербурзі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram