ГоловнаСвіт

Голову латвійських "Нічних вовків" вислали до Росії

Лакатош був одним з організаторів торішнього мотопробігу "Нічних вовків" Москва - Берлін

Голову латвійських "Нічних вовків" вислали до Росії
Фото: nwrussia.info

Влада Латвії видворила з країни росіянина Ігоря Лакатоша, який очолює місцеве відділення російського байк-клубу "Нічні вовки", повідомляє ВВС.

ЗМІ повідомляють, що Лакатоша вислали в Росію. Це пов'язано з тим, що раніше він потрапив у список небажаних осіб.

У "чорний список" Лакатоша включив міністр внутрішніх справ Латвії Ріхард Козловскіс. Повідомлялося, що таке рішення було прийнято на підставі висновку, підготовленого службами безпеки Латвії. При цьому зміст цього висновку не розкривається.

Як зазначається, про затримання Лакатоша стало відомо 7 квітня. Повідомлялося, що на його ім'я зареєстроване товариство Night Wolves MC Latvia, яке діє в країні з 2002 року і є латвійською філією "Нічних вовків".

Лакатош був одним з організаторів торішнього мотопробігу "Нічних вовків" Москва - Берлін, який вони приурочили до 9 травня. Тоді багато російських байкерів не змогли отримати європейські візи.

Цього року 29 квітня "Нічні вовки" збираються почати ще один автопробіг на Берлін, який повинен завершитися 9 травня в столиці Німеччини. Байкери збираються проїхати через територію Росії, Білорусії, Словаччини, Австрії, Чехії та Німеччини.

Нагадаємо, влада низки країн Європи, США та деяких інших держав ввели санкції проти лідера "Нічних вовків" Олександра "Хірурга" Залдостанова. Він вважається другом президента Росії Володимира Путіна.

"Вовки" підтримали анексію Криму і підтримують терористів "ДНР" і "ЛНР" у конфлікті на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram