ГоловнаСвіт

Наришкін розповів про тривалість можливої війни Росії з Україною

Спікер Держдуми далі наполягає на непричетності Росії до бойових дій на сході України

Наришкін розповів про тривалість можливої війни Росії з Україною
Нарышкин
Фото: er.ru

Одіозний спікер Держдуми Сергій Наришкін заявив, що якби Росія мусила вести бойові дії з країною, яку можна порівняти за потенціалом з Україною, цей конфлікт тривав би максимум чотири дні.

Про це повідомляє РИА Новости.

"Як ви сказали, Росія зараз веде три війни - в тій чи іншій мірі бере участь у трьох збройних конфліктах. Щоб картина була повною, треба визнати, що саме в цих трьох збройних конфліктах, і причому практично в тому самому статусі, бере участь і Німеччина", - сказав Наришкін, коментуючи промову політолога Олександра Рара на зустрічі з учасниками російсько-німецького семінару у Держдумі. При цьому він заявив, що Росія, так само як і Німеччина, є міжнародним посередником або гарантом виконання Мінських угод.

"Якби з якихось причин Росія мусила б вести військові дії, відбивати агресію країни, порівнянної за своїм потенціалом з Україною, то я сподіваюся, що всі розуміють, скільки б днів цей конфлікт тривав - два, три, максимум чотири дні. І всі розуміють, який результат був би цього конфлікту", - сказав Наришкін.

"А то, що відбувається на Донбасі, - відбувається вже два роки. Ось вам відповідь на питання, з ким воює режим Києва", - сказав спікер Держдуми, звертаючись до Рара.

Наприкінці березня німецьке видання Bild назвало російських чиновників, які де-факто управляють "ЛНР" і "ДНР".

Нагадаємо, що, згідно з заявою МЗС, Росія не виконала жодного пункту Мінських угод. На Заході неодноразово підкреслювали, что поки Росія не виконає Мінські домовленості, санкції з неї не знімуть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram