ГоловнаСвіт

Apple презентувала новий iPhone SE

Новий смартфон виглядає як iPhone 6, але більше схожий на п'яту модель

Apple презентувала новий iPhone SE
Фото: Скриншот видео

Компанія Apple презентувала новий смартфон iPhone SE з чотиридюймовим екраном.

Онлайн-трансляція презентації почалася сьогодні о 19:00 за київським часом і велася на сайті компанії.

Спочатку вітальне слово виголосив генеральний директор Apple Тім Кук, який працює в компанії з березня 1998 року. Він був призначений гендиректором після відставки Стіва Джобса 24 серпня 2011 року.

Однією з головних тем презентації був захист навколишнього середовища. В Apple хочуть, щоб все працювало на відновлюваних джерелах енергії і заявляють, що в США компанія працює на 100% відновлюваної енергії.

Новий iPhone SE - менший за розміром, ніж попередні смартфони. Він трохи більший, ніж п'ята модель, але його корпус також обтічний, як і в "шостої" моделі. Новий iPhone представлений у чотирьох кольорах: сірий, білий, рожевий і золотий.

iPhone SE оснащений 12-мегапіксельною камерою з подвійним спалахом і новою програмою iSight та функцією Live Photo. На новому смартфоні буде швидший Wi-Fi і LTE. Також за допомогою нової функції Apple Pay за допомогою смартфона можна буде здійснювати покупки.

Компанія також презентувала нові ремінці для Apple Watch - чорний ремінець "міланська петля", браслети-триколірні для військово-морських сил Великобританії та шкіряні ремінці від Hermes і повідомила про зниження ціни до $300.

Нагадаємо, раніше Apple виграла суд у ФБР про злом iPhone.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram