ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Двоє фігурантів справи про вбивство Нємцова не визнали своєї провини

Після новорічних свят підозрюваних знову допитають.

Двоє фігурантів справи про вбивство Нємцова не визнали своєї провини
Подозреваемые в убийстве Немцова
Фото: ph.livejournal.com

Двоє фігурантів справи про вбивство опозиціонера Бориса Нємцова Шадід Губашев і Тамерлан Ескерханов не визнали своєї провини після пред'явлення їм звинувачення в остаточній редакції.

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на адвокатів фігурантів.

Губашев і Ескерханов дали свідчення після свого затримання. Адвокат Губашева Магомед Хасидов заявив, що його підопічний зізнався у злочині через тиск на нього.

Хасидов додав, що після новорічних свят Губашева будуть допитувати, щоб дізнатися, "чому він раніше обмовив себе й інших фігурантів".

Роза Магомедова, адвокат Ескерханова, заявила, що її підопічний не визнав своєї провини і не згоден з пред'явленим обвинуваченням.

Раніше п'ятьом фігурантам у справі про вбивство Нємцова пред'явили звинувачення в остаточній редакції.

Бориса Нємцова застрелили 27 лютого 2015 року на Москворецькому мосту. Незабаром затримали перших імовірних виконавців убивства: Заура Дадаєва й Анзора Губашева, брата Шадіда. Вони зізналися у скоєнні злочину.

Потім затримали ще трьох передбачуваних виконавців вбивства: Хамзата Бахаєва, Шадіда Губашева і Тамерлана Ескерханова.

Раніше сьогодні Слідком РФ оголосив замовником убивства Нємцова, імовірно, загиблого чеченця Руслана Мухудінова, відомого у цій справі як "Русік". Згодом опозиціонер Ілля Яшин звинуватив слідство у виконанні "політичного замовлення".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram