ГоловнаСвіт

Учасники YES вважають, що Україні слід продовжувати переговори щодо Криму і Донбасу

Майже чверть українських учасників YES вважає, що повернути Крим і Донбас можна лише зброєю.

Учасники YES вважають, що Україні слід продовжувати переговори щодо Криму і Донбасу
Форум YES
Фото: yes-ukraine.org

Українські та іноземні учасники форуму YES вважають, що найкращою стратегією України щодо Криму і Донбасу є продовження переговорів про врегулювання ситуації.

Як свідчать результати тематичного голосування, 59% українських учасників YES підтримують такий підхід. Ще 23% українських учасників вважають, що необхідно використовувати зброю, щоб повернути контроль над втраченими територіями. Крім того, 10% учасників з України вважають, що Україна має відмовитися від Криму без заяв, але продовжувати переговори щодо Донбасу, 6% вважають, що потрібно офіційно відмовитися від Криму і Донбасу, 3% - що від цих регіонів слід відмовитися без офіційних заяв.

Більшість іноземних учасників (63%) також висловилися за продовження переговорів щодо Криму і Донбасу. 11% іноземних учасників YES вважають, що необхідно використовувати зброю, щоб повернути контроль над втраченими територіями. Ще 19% іноземних учасників вважають, що потрібно відмовитися від Криму без офіційних заяв, але продовжувати переговори щодо Донбасу. Крім того, 3% іноземців говорять про те, що Україна повинна офіційно відмовитися від Криму і Донбасу, а 4% - що вона має зробити це без офіційних заяв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram