ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Москві загорівся нафтопровід (додано фото і відео)

Внаслідок загорання плями нафтопродуктів на Москві-річці постраждали щонайменше три людини.

В одному з районів Москви стався вибух на трубопроводі з витоком нафтопродуктів, які розлилися по Москві-річці. "Транснєфть" вже підтвердила факт аварії на нафтопродуктопроводі від Московського НПЗ.

Про це повідомив офіційний представник компанії Ігор Дьомін, передає ТАСС, .

"Так, ми підтверджуємо, це наш інцидент", - сказав він, не уточнивши подробиці.

На Московському НПЗ повідомили, що інцидент стався на трубопроводі, що належить "Транснєфті".

В ГУ МНС РФ підтвердили, що на південному сході Москви виникла сильна пожежа в районі Братиславської вулиці: спочатку загорілася трава, потім від трави загорівся мазут на річці.

Інтернет-користувачі пишуть про вибух, запах хлору і величезні клуби диму над районом Мар'їно.

За даними прес-служби столичного ГУ МНС, на Москві-річці сталося загоряння масляної плями на площі 10-15 квадратних метрів. Крім того, в районі Братиславської вулиці на 150 погонних метрах загорілася трава. Займання трави було ліквідовано до 17:48.

У Московському департаменті охорони здоров'я повідомили, що в результаті загоряння постраждали щонайменше три людини.

"За зоною оточення виявлено трьох постраждалих з опіками, з них одна дитина, надається допомога на місці. Зі слів потерпілих, вони перебували поруч з річкою", - йдеться в повідомленні прес-служби департаменту, пише "Интерфакс".

Раніше джерело в правоохоронних органах повідомило агентству "Интерфакс", що в районі Мар'їно недалеко від Поречної вулиці загорілася трава, а від неї вогонь перекинувся на пляма мазуту на Москві-річці. За його даними, площа пожежі на воді становила приблизно 100 квадратних метрів, а стовп чорного диму, утворився від пожежі, був вище за 200 метрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram