ГоловнаСвіт

Справу про вбивство сім'ї в Гюмрі передали Вірменії

Слідство у справі Валерія Пермякова вестиметься у Вірменії

Справу про вбивство сім'ї в Гюмрі передали Вірменії
Фото: vk.com

Справу російського військовослужбовця Валерія Пермякова, обвинуваченого у вбивстві сім'ї з семи осіб у вірменському Гюмрі, передано Слідчому комітету Вірменії.

Як повідомляє Бі-бі-сі, наприкінці червня прес-служба президента Вірменії Сержа Саргсяна повідомила, що розслідування і судове слідство у цій справі буде вестися у Вірменії.

"Члени слідчої групи головного управління з розслідування особливо важливих справ Слідчого комітету Вірменії вивчили з російськими колегами кримінальну справу і спільно відокремили матеріали, що стосуються вбивства членів сім'ї Аветисян. Матеріали відокремлені в 9 томів, які сьогодні були передані Слідчому комітету Вірменії і направлені на переклад (вірменською мовою - ред.)", - повідомила прес-служба СК Вірменії.

Нагадаємо, 12 січня у Гюмрі були вбиті шестеро осіб - члени однієї родини, у тому числі дворічна дитина. Шестимісячний малюк, який вижив, з ножовим пораненням у важкому стані був госпіталізований, але врятувати його не вдалося - дитина померла 19 січня.

За підозрою у скоєнні цього злочину затримали російського солдата Валерія Пермякова. 14 січня його звинуватили у вбивстві за статтями кримінальних кодексів двох країн. Раніше Росія відмовлялася видавати Пермякова Вірменії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram