ГоловнаСвіт

У Вірменії оголошено раптову перевірку боєготовності російських солдатів

Про причини раптової перевірки не повідомляють.

У Вірменії оголошено раптову перевірку боєготовності російських солдатів
Российские солдаты (архив)
Фото: EPA/UPG

У Вірменії сьогодні почалася раптова перевірка бойової готовності російських військових.

Про це повідомило Міноборони РФ, передає "Новое время".

"Комісія Південного військового округу під керівництвом заступника командувача військами округу генерал-лейтенанта Ігоря Турченюка взялася до раптової перевірки бойової готовності російської військової бази, що дислокується в Республіці Вірменія", - йдеться в повідомленні прес-служби Південного військового округу, яке цитує російське агентство.

Повідомляють, що під час раптової перевірки комісія вивчить готовність чергових сил авіаційної частини в Еребуні і військової бази в Гюмрійському гарнізоні до виконання завдань з приведення в бойову готовність. "Особливу увагу буде приділено питанням практичних дій з підйомом за тривогою та виходом підрозділів бази у вказані райони, з подальшим виконанням навчально-бойових завдань на високогірних полігонах Камхуд і Алаґяз", - зазначає прес-служба.

За діями підрозділів стежитимуть за допомогою безпілотників комплексу Наводчик-2.

Нагадаємо, зараз у Вірменії проходять масові акції протесту проти підвищення енерготарифів. Єреванська поліція вже кілька разів розганяла мирну акцію, однак люди знову повертаються на місця проведення мітингів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram