ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Полонський сидітиме в одному СІЗО з Савченко

Колишній будівельний магнат опинився в "Матроській тиші"

Полонський сидітиме в одному СІЗО з Савченко
Фото: EPA/UPG

Депортований до Росії з Камбоджі бізнесмен Сергій Полонський доставлений в московське СІЗО-1, відоме як "Матроська тиша", де також утримується українка Надія Савченко.

"Полонського доставлено в перший СІЗО. Слідчі дії будуть проводитися щодо нього із завтрашнього ранку, відповідно до законодавства Російської Федерації", - цитує "Інтерфакс" речника МВС Росії Олену Алексєєву.

Колишній власник корпорації Mirax Group Сергій Полонський підозрюється в шахрайстві під час будівництва житлового комплексу "Кутузовская миля". Також Полонський звинувачується в розкраданні грошових коштів громадян - учасників пайового будівництва житлового комплексу "Рублевская Ривьера".

Останні три роки Полонський жив у Камбоджі.

Mirax Group до кризи була однією з найбільших будкомпаній Росії з портфелем проектів в 12 млн квадратних метрів. Однак через велику заборгованість компанії довелося заморозити велику частину проектів. Зокрема, було заморожено проект найвищої будівлі в Україні - Mirax Plaza. Хмарочос планували побудувати на Глибочицькій вулиці в Києві, неподалік від станції метро "Лук'янівська".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram