ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Карелії заарештували заступника директора училища та місцевого депутата за підозрою в педофілії

За версією СК РФ, заарештовані причетні до смерті двох підлітків

У Карелії заарештували заступника директора училища та місцевого депутата за підозрою в педофілії
архив

У Республіці Карелія (Росія) на два місяці заарештували заступника директора з виховної та організаційної роботи Річкового училища Олега Семенова, якого підозрюють у педофілії.

Про це повідомляє "Интерфакс".

Під вартою Семенов залишиться до 30 червня. Вночі 1 травня було також затримано депутата законодавчих зборів Карелії Івана Романова, якого звинувачують у скоєнні аналогічного злочину. Запобіжний захід щодо нього оберуть пізніше з тієї причини, що раніше його ушпиталили.

Семенова затримали 30 квітня, йому інкримінують скоєння злочину за ч.1 ст. 132 Кримінального кодексу Росії (насильницькі дії сексуального характеру).

Слідчий комітет Росії вважає, що в період з травня по червень 2012 року Семенов і Романов вчинили дії сексуального характеру щодо 16-річного підлітка.

21 листопада 2014 року зникли два курсанти Річкового училища, їм було 17 і 16 років. Через кілька днів їх знайшли повішеними в лісі недалеко від села Шелтозеро. Карельське видання "Столица на Онего" пише, що у Романова знайшли записи за участю загиблих курсантів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram