ГоловнаСвіт

У Сингапурі двох німців засудили до 9 місяців в'язниці і побиття палицями

Правозахисники критикують владу міста-держави за занадто жорстокі покарання за правопорушення

У Сингапурі двох німців засудили до 9 місяців в'язниці і побиття палицями

Суд Сингапуру засудив двох німців до дев'ятьох місяців в'язниці і трьох ударів палицями за вандалізм.

Про це повідомляє агентство Рейтер.

Громадян Німеччини, 22-річного Андреаса фон Кнорре (Andreas Von Knorre) і 21-річного Елтона Хінца (Elton Hinz) визнали винними в тому, що у листопаді 2014 року вони проникли в депо і розмалювали вагон метро графіті. Наступного дня вони покинули місто. Через певний час молодиків затримали у Малайзії, в аеропорту Куала-Лумпура, і відправили в Сингапур.

Обидва підозрювані свою провину визнали і покаялися у скоєному.

"Це найпохмуріший епізод всього мого життя. Я хочу принести свої вибачення державі Сингапур за цей безглуздий вчинок. Я засвоїв цей урок і більше ніколи такого не зроблю.

Хінц додав: "Я обіцяю більше ніколи цього не робити. Я хочу вибачитися перед вами і своєю сім'єю за той сором і ту ситуацію, в яку я їх поставив".

Коли вирок виконають, поки не повідомлялося.

Сингапур вважається одним із найчистіших міст у світі, крім того, відрізняється вкрай суворим законодавством щодо адміністративних правопорушень. Влада міста-держави щорічно засуджує сотні злочинців до побиття палицями, за що неодноразово зазнавала критики з боку правозахисників. За даними Держдепу США, у 2012 році було виконано 2203 такі вироки, в тому числі щодо 1070 іноземців, які порушили міграційне законодавство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram