ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Опубліковано запис відеореєстратора з місця вбивства Нємцова

Відеозапис дозволить спростувати версії вбивства, що не відповідають реальності

Опубліковано запис відеореєстратора з місця вбивства Нємцова
архив
Фото: EPA/UPG

В інтернеті опубліковано запис автомобільного відеореєстратора з місця вбивства Бориса Немцова.

Відео виклала у своєму блозі на сайті "Эха Москвы" журналіст Тоня Самсонова.

"Мені передали запис відеореєстратора машини, яка проїхала Василівським узвозом і Москворецьким мостом через 3 хвилини після вбивства Бориса Нємцова. Запис ведеться з 23:34. Убивство, за даними телеканалу ТВЦ, відбулося о 23:31. Опублікований нижче запис відеореєстратора напередодні передали слідчому комітету", - написала Самсонова.

На записі видно машину комунальних служб з увімкненою мигалкою, що зупинилася поруч із місцем злочину. Поряд з нею стоїть легковий автомобіль.

"Якщо будуть з'являтися версії вбивства, що не відповідають реальності, відеозапис дозволить спростувати їх. На записі видно свідків вбивства. На відео видно, що відбувалося на Василівському узвозі через 2 хвилини після пострілу. На відео є поливальна машина, яка закриває місце вбивства відразу після пострілу", - прокоментувала Самсонова ролик на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Нагадаємо, 28 лютого в мережі з'явилося відео вбивства Нємцова. Убивця Нємцова, швидше за все, ховався на сходах, які ведуть під міст. Сам момент убивства не видно, оскільки в цей час Нємцова, його супутницю і вбивцю загородила машина комунальної служби. Але після пострілів видно, як імовірний убивця вискочив на проїжджу частину і застрибнув у машину.

Нагадаємо, 55-річного Бориса Нємцова вбили в Москві пізно ввечері 27 лютого. Невідомі, які проїжджали повз на білому автомобілі, вистрілили йому в спину шість разів, чотири кулі поцілили в Нємцова. У момент вбивства Нємцов був з 23-річною громадянкою України, моделлю Ганною Дурицькою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram