ГоловнаСвіт

Росіян відмовилися пускати на підйомники на гірськолижному курорті у Швейцарії

Британська компанія відмовилася обслуговувати росіян через анексію Криму

Росіян відмовилися пускати на підйомники на гірськолижному курорті у Швейцарії
архив

Британська компанія OTP Holidays, що спеціалізується на гірськолижному туризмі у Швейцарії, відмовилася продавати скі-паси (абонементи на підйомник) росіянам через ситуацію в Україні.

Про це повідомляє сайт OTP Holidays.

"Будь ласка, зверніть увагу, що через ситуацію в Україні ми не можемо приймати замовлення з Росії. Такі замовлення будуть скасовані, а гроші повернуті", - йдеться в договорі, опублікованому на сайті.

Як повідомляє "Интерфакс", у національному офісі туризму Швейцарії (Switzerland Tourism) не розглядають всерйоз ініціативу британської компанії.

"Це містечкова ініціатива британської компанії, яка навіть не працювала цілеспрямовано з російськими туристами. Вона ні на що не вплине. Наші туристи, вирушаючи до Швейцарії, взаємодіють або з російськими компаніями, або зі швейцарськими, або користуються популярними системами онлайн-бронювання", - пояснили у Switzerland Tourism.

Це не перший випадок, коли європейські бізнесмени вводять обмеження проти росіян. Наприклад, у квітні 2014 року власник чотиризіркового готелю "Бріоні" в Чехії заборонив перебування російських туристів у готелі через анексії Криму Росією.

Міжнародні санкції проти РФ запровадили США, країни ЄС і ще низка держав у зв'язку з насильницькою анексією Криму Росією і подіями на сході України. Вони включають такі заходи, як арешт активів окремих російських компаній і бізнесменів, обмеження доступу до світових фінансових ринків, а також скасування у візі для окремих громадян. Протягом 2014-го обмеження кілька разів розширювали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram