ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Акцію на підтримку Навального продовжили в "ялинковій кулі" на Манежній

Серед присутніх - Марія Альохіна з групи Pussy Riot і учасник арт-групи "Война" Петро Верзілов

Зібрання на підтримку Олексія Навального продовжилося в "ялинковій кулі" на Манежній площі.

Про це у вівторок, 30 грудня, розповів учасник арт-групи "Война" Петро Верзилов, передає телеканал "Дождь".

"Ми перебуватимемо тут якомога довше. Нас тут вже приблизно 30-40 осіб. Навколо багато співробітників правоохоронних органів, але поки що вони не втручаються, а просто спостерігають", - розповів він

Продовження зібрання відбувається у великій кулі, встановленій на Манежній площі. За словами Верзілова, серед тих, хто зібрався, виявилися Марія Альохіна з групи Pussy Riot, Арсеній Бобровський з проекту KermlinRussia і співробітник Фонду боротьби з корупцією Георгій Албуров. Також на площі є журналісти.

Журналіст Марія Баронова також розповіла "Дождю", що співробітники правоохоронних органів наразі не вживають жодних заходів. За її словами, збір людей на Манежній площі - це продовження народного зібрання на підтримку Олексія Навального.

Раніше на Манежній площі в Москві поліція затримала 245 осіб.

Нагадаємо, 30 грудня суд ухвалив обвинувальний вирок стосовно братів Навальних. Олега Навального засуджено до трьох з половиною років колонії, а Олексія - до того ж терміну, але умовно. Крім того, обох братів зобов'язали виплатити штраф у розмірі 500 тис. рублів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram