ГоловнаСвіт

Лукашенко обговорить з Путіним свій візит до Києва

Президенти ЄЕС у вівторок зберуться в Москві

Лукашенко обговорить з Путіним свій візит до Києва
Фото: EPA/UPG

Президент Білорусі Олександр Лукашенко і російський президент Володимир Путін завтра зустрінуться в рамках самітів Організації договору про колективну безпеку і Євразійського економічного союзу в Москві.

Про це заявив помічник Путіна Юрій Ушаков, пише ТАСС.

"Домовленості про окрему зустріч немає, але під час заходів у вівторок у президентів Росії і Білорусі, безсумнівно, буде можливість обговорити гострі та актуальні теми. Буде особистий контакт між президентами, і вони можуть завжди відійти вбік і поговорити, а можуть домовитися про зустріч. Я припускаю, що десь у нас нависає можливість і поза завтрашньою програмою провести зустріч із Лукашенком", - сказав він, нагадавши, що "Лукашенко в неділю був у Києві і поділиться враженнями з Путіним".

Крім того, планується обговорити тему перекриття Білоруссю транзиту електроніки з Калінінграда та інші питання економічної співпраці.

Нагадаємо, що Лукашенко був у Києві в неділю. Під час свого візиту він пообіцяв зробити для України все, що попросить президент Петро Порошенко. Він також запропонував використати Мінськ як майданчик для мирних переговорів.

Сьогодні в столиці України прибув президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв, який теж у вівторок буде в Москві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram