ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Російський губернатор назвав економічну кризу розплатою за анексію Криму

Політик звинуватив Захід у спробі підірвати економіку Росії

Російський губернатор назвав економічну кризу розплатою за анексію Криму
Александр Ткачев
Фото: www.livekuban.ru

Нинішня нестабільна економічна ситуація в Росії - це розплата за попередні політичні перемоги керівництва країни, зокрема - за анексію Криму.

Таку думку озвучив губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов, слова якого наводить портал Yuga.ru.

Очільник регіону вважає, що зараз країна пожинає плоди завоювань. При цьому Ткачов не забув звинуватити Захід у спробі підірвати економіку Росії.

"Нам здавалося, що якщо ми приєднаємо Крим, зробимо цей політичний крок, нічого не станеться, Захід та Америка це проковтнуть. Але якщо почитати аналітику і висловлювання наших зарубіжних партнерів, а сьогодні вже відносно недружніх країн, то це передрікали і на це розраховували: підірвати зсередини економічну міць країни", - сказав Ткачов.

Він також закликав місцевих депутатів зробити все, щоб не знижувати темпів розвитку і продовжувати будувати плани на майбутнє.

"Ми ж усі аплодували, ми ж усі говорили, що здорово, Крим наш", - нагадав Ткачов. "Значить, ми маємо розділити не тільки цю відповідальність, а й цю ношу", і відповідні втрати "з президентом, з урядом, з країною",  додав губернатор.

Нагадаємо, 16 березня 2014 року на території Криму і Севастополя відбувся так званий "референдум" про статус півострова, що стало приводом для Росії включити Крим до свого складу.

Україна, Європейський союз і США не визнали це голосування і вважають, що Росія анексувала Крим. За такі дії щодо Росії застосували санкції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram