ГоловнаСвіт

Винним в авіакатастрофі у "Внуково" назвали водія снігоприбиральної машини

Володимира Мартиненкова затримали, з ним проводять слідчі дії

Винним в авіакатастрофі у "Внуково" назвали водія снігоприбиральної машини
Архивное фото
Фото: rian.ru

Водій снігоприбиральної машини Володимир Мартиненков, який, за версією слідства, є винуватцем катастрофи в аеропорту "Внуково", наразі затриманий. Про це повідомив адвокат Олександр Карабанов, пише "Интерфакс".

"Його затримали, з ним проводяться слідчі дії", - сказав адвокат. За його словами, слідство клопотатиме про арешт водія снігоприбиральної машини.

Карабанов запевнив, що його підзахисний, якого вже встигли звинуватити в пияцтві на роботі, не вживає спиртні напої за станом здоров'я. У момент НП Мартиненков був тверезий.

"Мій підзахисний страждає від хронічного захворювання серця, він не п'є зовсім, це можуть підтвердити і родичі, і лікарі", - сказав Олександр Карабанов.

До захисту Мартиненкова залучать велику групу адвокатів. "Ми не хочемо, щоб відповідальність за НП перекладали на просту людину", - сказав Карабанов.

Нагадаємо, сьогодні вночі в авіакатастрофі в московському аеропорту "Внуково" загинув глава французької нафтової компанії Total Крістоф де Маржері. Під час зльоту літак Falcon зачепив снігоприбиральну машину, впав на злітно-посадкову смугу і спалахнув.

Жертвами катастрофи стали четверо осіб, що перебували на борту, в тому числі обидва пілоти і стюардеса. Водій снігоприбирача серйозно не постраждав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram