ГоловнаСвіт

Ряд авіакомпаній припинили польоти над Україною (Оновлено)

Маршрути запланованих рейсів будуть змінюватися

Керівництво низки авіакомпаній ухвалило рішення у зв’язку із катастрофою літака "Малайзійських авіаліній" над Донбасом призупинити польоти над територією України..

Зокрема, наразі відомо, що призупиняють польоти над Україною такі авіакомпанії як німецька Lufthansa, французька Air France, російські "Аерофлот" і "Трансаеро", турецька Turkish Airlines, повідомляє УНІАН.

За інформацією авіакомпаній, маршрути запланованих рейсів будуть змінюватися і пролягати так, щоб уникати українського повітряного простору.

ОБНОВЛЕННЯ. Ця інофрмація виявилася не зовсім точною. Зокрема, ВВС повідомляє, шо Air France та Lufthansa призупинили польоти лише над східними областями Україны. Також лише над цим регіоном призупинені польоти Turkish Airlines, стверджує прес-служба компанії.

На початку липня Державна авіаційна служба закрила нижній повітряний простір над зоною антитерористичної операції для цивільних літаків. Над зоною АТО дозволений лише транзит на великій висоті.

Нагадаємо, 17 липня близько 16:30 пасажирський літак, що летів з Амстердама в Куала-Лумпур, розбився біля Тореза в Донецькій області, загинули близько 300 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram