ГоловнаСвіт

Кисельов вважає, що російське ТБ показало Кавказ замість Слов'янська через помилку "юних німф"

Телеведучий виключає ймовірність того, що журналісти намагалися маніпулювати аудиторією

Кисельов вважає, що російське ТБ показало Кавказ замість Слов'янська через помилку "юних німф"
Фото: стоп-кадр видео на youtube

Заступник гендиректора ВДТРК Дмитро Кисельов заявив, що використання телеканалом "Россия 1" кадрів контртерористичної операції на Північному Кавказі в сюжеті про "вбивства мирних жителів українцями" було "випадковою помилкою".

Кисельов зазначив, що особисто він резонансний сюжет не дивився, але точно виключає ймовірність того, що журналісти ВДТРК намагалися маніпулювати аудиторією, повідомляє slon.ru.

"У цьому сюжеті була зроблена помилка, але помилки можливі. Всі грішні під Місяцем. Я цей сюжет не бачив, але те, що там було, - це помилка. Помилка, але в жодному разі не маніпуляція", - сказав кореспонденту Slon Кисельов на своєму майстер-класі з журналістики.

"Це, може, була помилка в комп'ютері. Або юні німфи-монтажниці щось неправильно взяли звідкись там. Існує маса опцій того, як така помилка могла закрастися. Я впевнений, що на ВДТРК йде внутрішнє розслідування з цього приводу", - додав скандальний телеведучий.

Як повідомляли, 16 травня у вечірньому випуску "Вестей" на "России 1" вийшов репортаж про бої під Слов'янськом. У середині матеріалу з'являються кадри з сюжету ВДТРК дворічної давності про контртерористичну операцію в Кабардино-Балкарії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram