ГоловнаСвіт

Януковичу купили будинок у Підмосков'ї за $52 млн, - російський політик

Офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає

Януковичу купили будинок у Підмосков'ї за $52 млн, - російський політик
Янукович
Фото: EPA/UPG

Голова центральної ради партії "Альянс зелених - Народна партія" Олег Мітволь 27 лютого заявив, що "група українських громадян" придбала будинок в підмосковній Барвисі за $52 млн, повідомляє РБК.

За словами російського політика, напередодні в цьому будинку бачили поваленого президента України Віктора Януковича.

"Відучора там з'явився новий мешканець під охороною. Він ввечері гуляв по стежках і відчував себе як удома, - сказав Мітволь. - Цей підмосковний будинок продавався за $52 млн понад рік, і ніхто його не купував. Вчора приїхали громадяни з українськими паспортами і, не торгуючись, купили його".

Пізніше він написав у своєму Twitter: "Янукович тепер житель Підмосков'я... І погода київська... Селище Барвиха, яке було виведено з клінічного санаторію. Можемо привітати наших українських братів-біженців з придбанням вчора будинку в селищі Барвиха за $52 млн дол. Рубльовці слава!".

Відповідаючи на здивовані коментарі деяких користувачів, Мітволь зауважив, що селище Барвиха - "найдорожче в Московській області". "Будинок не могли продати рік. І ось... Думаю, продавець винен Майдану", - зазначив він.

При цьому офіційного підтвердження інформації про те, що будинок в Барвисі придбали саме для Януковича, наразі немає.

Як повідомляє РБК з посиланням на власне джерело, зараз Янукович перебуває у підмосковній Барвисі, де розташований ФГБУ "Клінічний санаторій "Барвиха" Управління справами президента Росії. Раніше ГПУ заявляла, що Янукович, швидше за все, залишається на території України.

Раніше вдень 27 лютого Янукович нібито поширив заяву, в якій назвав себе легітимним президентом України і попросив захисту у російської влади.

Нагадаємо, у четвер вранці також повідомляли, що напередодні Янукович святкував надання йому притулку в московському ресторані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram