ГоловнаСвіт

Кремль не виключає зустрічі Путіна з керівництвом України та Грузії

У рамках Олімпіади Путін "так чи інакше буде спілкуватися з усіма гостями", зазначив прес-секретар

Кремль не виключає зустрічі Путіна з керівництвом України та Грузії
Фото: EPA/UPG

Президент РФ Володимир Путін у рамках Олімпіади може зустрітися з керівництвом Грузії та України, повідомив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков.

"На полях. Ми повідомимо", - сказав Пєсков, відповідаючи на питання про можливість зустрічі з президентом України Віктором Януковичем.

Відповідаючи на питання про можливість такої зустрічі з президентом Грузії, прес-секретар російського лідера заявив, що "цього не можна виключати". За його словами, в рамках Олімпіади Путін "так чи інакше буде спілкуватися з усіма гостями", повідомляють РИА Новости.

Пєсков нагадав, що заплановано кілька заходів за участю лідерів держав і голів урядів, зокрема, прийняття від імені президента Росії і від імені президента Міжнародного олімпійського комітету. "Він (Путін) приділить увагу кожному під час цих заходів", - сказав прес-секретар.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що президент України розраховує зустрітися з президентом РФ у рамках своєї поїздки.

Також з'явилася інформація з посиланням на депутата від Партії регіонів Ганну Герман, що Янукович не ухвалюватиме жодних рішень щодо виходу з кризи в країні до розмови з Путіним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram