ГоловнаСвіт

Дружину Олланда госпіталізували через передозування ліками

За словами подруги "першої леді" Франції, про самогубство мови не було

Дружину Олланда госпіталізували через передозування ліками
Валери Триервейлер

Цивільну дружину президента Франції Франсуа Олланда, журналістку Валері Трієрвейлер госпіталізували через передозування препаратом, назва якого не уточнюється. Про це повідомляє The Daily Telegraph з посиланням на журнал Le Point.

Виданню стало відомо про зловживання дружиною президента деякими таблетками від однієї з її подруг. Як уточнює журнал Closer, який також посилається на Le Point, ліки Трієрвейлер вживала в четвер ввечері. Саме того вечора вона дізналася від Олланда, що він їй зраджує. Особливе знервування жінці спричинило те, що президент розповів про зраду "холодно і без тіні жалю".

У п'ятницю вранці Трієрвейлер стало зле, після чого її відвезли до лікарні. Подруга журналістки зазначила, що, приймаючи ліки, та не розрахувала дозу. Про спробу самогубства мови не було.

Нагадаємо, вперше про зраду Франсуа Олланда своїй неофіційній дружині 10 січня повідомив журнал Closer. За інформацією видання, президент таємно зустрічався з актрисою Жюлі Гайє. Через два дні стало відомо, що перша леді Франції госпіталізована. Повідомляли, що вона лягла в лікарню, щоб відпочити й пройти певні обстеження.

Неофіційні стосунки Валері Трієрвейлер з Олландом тривають з 2007 року. Незважаючи на це, французи вважають журналістку першої леді країни. За її словами, вона наразі не має наміру переривати стосунки з президентом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram