ГоловнаСвіт

У Саудівській Аравії 23 особи загинули від удару струмом на весіллі

Поліція проведе розслідування цього інциденту.

У Саудівській Аравії 23 особи загинули від удару струмом на весіллі
Фото: AlRiyadh.com

На сході Саудівської Аравії 23 особи загинули від удару струмом, коли в ніч проти вівторка гості весілля розпочали стрілянину на честь свята і пошкодили електричний кабель.

Про це повідомляє агентство "Рейтер".

"На весіллі кабель упав на металеві двері, відтак 23 особи було вбито струмом", - заявив Абдулла Хашман, представник Східної провінції, де стався інцидент.

На фотографіях ліквідації наслідків аварії, опублікованих на веб-сайтах місцевих газет, видно великий двір, у центрі якого розташована жердина, що підтримує кабелі з лампочками.

За словами Хашмана, всі жертви були з одного племені. Крім того, внаслідок інциденту, який стався неподалік від промислового центру Абдаік, отримали поранення ще 30 осіб.

Влада Саудівської Аравії заборонила стріляти з вогнепальної зброї на весіллях іще минулого місяця, однак стрілянина в повітря є однією з найпопулярніших народних традицій у племінних районах мусульманського королівства.

За даними інформагентства Saudi Press Agency, губернатор Східної провінції принц Мохаммед бін Фахд розпорядився провести розслідування цього інциденту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram