ГоловнаСвіт

У Путіна виявили травму хребта

Президент Росії скасував заплановані поїздки в Пакистан і Туреччину.

У Путіна виявили травму хребта
Фото: EPA/UPG

Кремль спростував інформацію про те, що у президента РФ Володимира Путіна болить спина.

"Це не відповідає реальності. Як ви можете бачити, він щодня проводить наради", - сказав прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

Про хвору спину Путіна повідомили неназвані джерела. Одне з них бачило президента в ортопедичному корсеті, який використовують при травмах хребта. "Шеф хворіє", - заявив інший інформатор. За словами джерел, через хвору спину скасовано закордонні поїздки Путіна, а його розклад на найближчий час складено із запасом вільного часу.

Зокрема, президент не здійснив запланованих поїздок у Пакистан і Туреччину, відклав візит в Індію і відправив до Туркменії замість себе прем'єр-міністра Дмитра Медведєва. "Ніхто не оголошував про це формально, але всі знають, що іноземні візити скасовано через його хворобу", - сказало джерело Reuters.

Натомість Пєсков інформацію про скасування візитів заперечує. Зокрема, заявив він, поїздка в Індію в грудні відбудеться в заявлені терміни й "інших дат офіційно не оголошували".

Окрім того, на саміті АТЕС у вересні 2012 року бачили, як Путін накульгував. Пєсков пояснив це спортивною травмою президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram