ГоловнаСвіт
Спецтема
Выборы президента США

Обама обізвав Ромні "базікою"

Раніше президент діагностував республіканцеві особливий розлад пам'яті - "ромнезію".

Обама обізвав Ромні "базікою"
Фото: EPA/UPG

Барак Обама впевнений, що його суперник-республіканець Мітт Ромні не гідний довіри, і це зрозуміло навіть дітям. Зауваження на цю тему діючий президент США зробив у бесіді з журналістами Rolling Stone, повідомляє Lenta.ru.

Як пише автор великої статті про президента Дуглас Брінклі, шеф-редактор журналу Ерік Бейтс передав Обамі побажання успіху від своєї шестирічної доньки. "Знаєте, у дітей хороші інстинкти, - відповів на це політик-демократ. - Вони дивляться на іншого хлопця і кажуть: 'Ну то він же базіка (bullshitter), це видно'".

Обама неодноразово звинувачував Ромні в тому, що той у зверненнях до виборців подає недостовірну інформацію або надміру охоче відмовляється від власних слів. У жовтні президент навіть діагностував Мітту Ромні невідомий науці розлад пам'яті - "ромнезію".

Вибори президента США відбудуться 6 листопада. Напередодні голосування Обама і Ромні провели традиційну серію дебатів: у двох з трьох турів, на думку глядачів CNN, діючий президент узяв гору над суперником, Ромні визнали переможцем лише в першому турі. Попри це, згідно з останніми даними соціологів з Gallup і Rasmussen, за загальним рівнем підтримки виборців Ромні випереджає Обаму на три процентні пункти.

Як повідомляли, 25 жовтня Барак Обама став першим в американській історії президентом, який достроково проголосував на загальних виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram