ГоловнаСвіт

Чукотським школярам викладають англійську по Skype

Діти освоюють навчальну програму, незважаючи на нетрадиційний метод викладання.

Чукотським школярам викладають англійську по Skype

Педагоги школи селища Егвекінот (адміністративний центр Іультинського району Чукотського АО - Ред.) використовують Skype для викладання англійської мови школярам важкодоступного національного села Уелькаль, де немає вчителя з цього предмету. Про це повідомила вчитель англійської мови егвекінотської школи Ольга Курбацька.

"У зв'язку з тим, що навчальний рік у загальноосвітній школі села Уелькаль почався без вчителя англійської мови, щоб діти не відстали з предмету, мені було запропоновано проводити з Егвекінота уроки для уелькальських хлопців за допомогою Skype", - сказала вона.

За словами Курбацької, під час перших уроків виникали збої в передачі картинки, зате звук був гарний. Вчитель інформатики, який повернувся в Уелькаль, усунув проблеми.

"Незважаючи на такий нетрадиційний метод викладання, діти непогано освоюють навчальну програму з англійської мови, добре відповідають на питання, тому вирішено продовжити уроки доти, поки в село не буде залучено власного фахівця. Влада зараз вирішує це питання", - додала співрозмовниця .

Вона уточнила, що єдина проблема в ситуації, що склалася, пов'язана з труднощами в проведенні письмового контролю знань хлопців, і зараз вирішується, в якій формі проводитимуться диктанти і контрольні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram