ГоловнаСвіт

Удальцов не має наміру переховуватися від слідства, - адвокат

Дружина опозиціонера з дітьми перебуває в Україні.

Удальцов не має наміру переховуватися від слідства, - адвокат
Фото: EPA/UPG

Координатор "Лівого фронту" Сергій Удальцов перебуває на постійному зв'язку зі своїми захисниками, і чутки про те, що він має намір переховуватися від слідства, безпідставні.

Про це заявила адвокат опозиціонера Віолета Волкова, повідомляє РАПСІ.

У середу газета "Коммерсант" повідомила, що Удальцов може залишити країну до п'ятниці, коли йому мають висунути обвинувачення. За даними видання, його дружина з дітьми перебуває в Україні.

Нагадаємо, на цю мить Удальцов перебуває під підпискою про невиїзд.

За її словами, зараз адвокати заарештованих опозиціонерів - Леоніда Развозжаєва і Костянтина Лебедєва, як і раніше, відчувають труднощі з допуском до підзахисних. "Адміністрація СІЗО, де вони знаходяться, в порушення всіх процесуальних норм вимагає від адвокатів письмового дозволу слідчого на зустріч із заарештованими", - пояснила Волкова.

Удальцова і його помічника Лебедєва допитували в якості підозрюваних у справі про підготовку до організації масових заворушень, яка була порушена після перевірки фактів, викладених у фільмі НТВ "Анатомія протесту-2". Удальцову обрали запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, а Лебедєва затримали на 48 годин і потім взяли під варту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram