ГоловнаСвіт

"Грузинська мрія" влаштувала демарш проти Саакашвілі

Президента зустріли оплесками лише представники його команди.

"Грузинська мрія" влаштувала демарш проти Саакашвілі

Депутати парламенту Грузії від коаліції Бідзіни Іванішвілі "Грузинська мрія" відмовилися вітати на першому засіданні вищого законодавчого органу країни президента Михайла Саакашвілі.

Коли Саакашвілі увійшов до зали засідань, то стоячи й оплесками його вітали тільки представники партії "Єдиний національний рух", повідомляє "Новини Грузія".

Так само оплесками Саакашвілі проводили із залу засідань лише представники його команди. Депутати від "Грузинської мрії" проігнорували президента.

"Це був політичний протест проти Михайла Саакашвілі через його авторитарний режим, через тиранію, через насилля та муки людей, що їх проводила в життя команда Саакашвілі поки він був при владі багато років", - заявив журналістам член коаліції "Грузинська мрія", депутат Коба Давіташвілі.

Сам Саакашвілі, виступаючи на першому засіданні нового парламенту Грузії 8-го скликання, звернувся з привітанням до всіх депутатів, які

перебували в залі, до глави Грузинської церкви, Католикос-Патріарха всієї Грузії Ілії Другого, кандидата на пост прем'єр-міністра Грузії Бідзіна Іванішвілі, а також гостей, у тому числі - представників дипломатичного корпусу.

Нагадаємо, президент Михайло Саакашвілі в Кутаїсі 21 жовтня відкрив перше засідання нового парламенту Грузії, в якому за підсумками парламентських виборів 1 жовтня його "Єдиний національний рух" має меншість у 65 мандатів проти 85 мандатів коаліції "Грузинська мрія" затверджуваного минулого тижня прем'єр-міністром Бідзіна Іванішвілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram