ГоловнаСвіт

Берлусконі заперечує "сцени сексуального характеру" на своїх вечірках

Як стверджує екс-прем'єр-міністр Італії, його слова можуть підтвердити його діти і персонал.

Берлусконі заперечує "сцени сексуального характеру" на своїх вечірках
Сильвио Берлускони
Фото: EPA/UPG

Колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі в п'ятницю, 19 жовтня, сказав італійському суду, що на вечірках, які він влаштовував і які регулярно проходили на його розкішній віллі неподалік від Мілана, ніколи не відбувалося ніяких сцен сексуального характеру.

Про це повідомляє агентство "Рейтер".

Берлусконі - правоцентристського політичного лідера і медіа-магната - звинувачують у зв'язках із неповнолітньою танцівницею з Марокко, Карімою Ель Махруг, більш відомою під своїм сценічним ім'ям "Рубі".

"Я заперечую, що там (на віллі) відбувалися якісь сцени сексуального характеру, - сказав він суду в Мілані. - Все відбувалося на очах у мого персоналу й іноді мої діти теж заходили привітатися".

Берлусконі, чиї вечірки здобули всесвітню популярність, неодноразово заперечував, що коли-небудь платив або вступав у статевий зв'язок із Рубі.

Нагадаємо, наприкінці червня 2012 року італійський суд вирішив, що в нього немає достатньо підстав, щоб судити Берлусконі, його сина П'єра-Сільвіо та 10 інших людей за звинуваченням в ухиленні від сплати податків.

Нещодавно, після декількох місяців відсутності, Берлусконі повернувся на політичний фронт, і багато хто думав, що він візьме участь у парламентських виборах 2013 року. Однак він заявив, що, ймовірно, відмовиться від планів балотуватися на пост прем'єр-міністра Італії на чолі своєї правоцентристської партії "Народ свободи" (PDL) на користь чинного глави уряду Маріо Монті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram