ГоловнаСвіт
Спецтема
Выборы президента США

У США пройшли дебати кандидатів у віце-президенти

Обидва учасники дебатів займали наступальну позицію.

У США пройшли дебати кандидатів у віце-президенти
Фото: EPA/UPG

Кандидати у віце-президенти США провели дебати в Денвіллі (штат Кентуккі).

Джо Байден і Пол Раян півтори години відповідали на запитання журналістки компанії АВС Марти Раддац і полемізували один з одним, повідомляє "Радіо Свобода".

Взаємної критики учасників дебатів зазнали, зокрема, позиції демократів і республіканців стосовно Афганістану й Ірану, режиму Башара Асада в Сирії, нападу на консульство США в лівійському місті Бенгазі.

Серед питань внутрішньої політики, які обговорювали під час дебатів, - податкова політика, охорона здоров'я, право на аборти, безробіття.

За попередніми оцінками спостерігачів, обидва учасники дебатів займали наступальну позицію. При цьому Дж.Байден дозволяв собі кпинити з опонента, тоді час як П. Раян зосереджено слухав аргументи співрозмовника і жорстко парирував своїми контраргументами.

Нагадаємо, за результатами опитувань, проведених після теледебатів кандидатів у президенти США Барака Обами і Мітта Ромні, близько третини телеглядачів змінили думку про Ромні на краще. Згідно з останніми рейтингами, Ромні вперше за час передвиборної гонки випереджає за популярністю діючого президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram