ГоловнаСвіт

Кандидатуру Канделакі не розглядають на жодну посаду в Грузії

На думку кандидатки на посаду голови МЗС, це несерйозне питання.

Кандидатуру Канделакі не розглядають на жодну посаду в Грузії
Фото: ruskino.ru

Майя Панджикідзе - кандидатка на посаду голови МЗС від коаліції "Грузинська мрія", яка перемогла на парламентських виборах у Грузії, - спростувала інформацію деяких російських ЗМІ про можливе призначення телеведучої Тіни Канделакі в новий уряд країни.

"Це несерйозне питання, Канделакі не згадувалася ні разу. Закликаю всіх журналістів не посилатися на інформацію соціальних мереж", - заявила Панджикідзе, повідомляє РІА "Новости".

Представники "Грузинської мрії" також не підтвердили чутки про те, що Канделакі розглядають на посаду посла в Росії після відновлення дипломатичних відносин між двома країнами.

Нагадаємо, сайт top.rbc.ru у четвер із посиланням на поінформовані джерела в новому кабінеті міністрів опублікував статтю про можливе призначення Канделакі на посаду віце-прем'єра в уряді Грузії. За відомостями сайту, найближчим часом телеведуча має намір вилетіти в Тбілісі на переговори з лідером коаліції-переможниці, кандидатом у прем'єр-міністри Бідзіною Іванішвілі. Раніше Тіна Канделакі заявила в соціальних мережах, що має намір відвідати Тбілісі, після чого громадськість одразу заговорила про її спробу побудувати політичну кар'єру за нового керівництва Грузії.

"У мене з'явилася можливість зробити щось корисне для Грузії, і я буду це робити. У мене є для цього всі можливості і бажання", - написала телеведуча.

Нагадаємо, парламентські вибори відбулися в Грузії 1 жовтня, за їхніми підсумками буде сформовано новий уряд. Більшість голосів на виборах отримала опозиційна коаліція "Грузинська мрія", очолювана мільярдером Бідзіною Іванішвілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram