ГоловнаСвіт

Apple випустила відеоролик, присвячений Стіву Джобсу

Ролик складається із чорно-білих фотографій співзасновника компанії, що змінюють одна одну.

Apple випустила відеоролик, присвячений Стіву Джобсу
Стив Джобс
Фото: w2.com.ua

Компанія Apple у першу річницю смерті Стіва Джобса розмістила на головній сторінці свого сайту присвячений йому відеоролик.

Ролик складається із чорно-білих фотографій співзасновника Apple, що змінюють одна одну і зняті в різний час - від другої половини 1970-х до останніх років. Фоном звучать музика і записи голосу Джобса, зроблені під час його публічних виступів, зокрема й на презентаціях продуктів Apple.

Після закінчення відеоролика на веб-сторінці відображається лист Тіма Кука, який змінив Джобса на посаді гендиректора Apple. "Смерть Стіва рік тому була для всіх нас сумним і тяжким часом, - йдеться в ньому. - Я сподіваюся, що сьогодні кожен згадає про його дивовижне життя і про чимало кроків, які він зробив, щоб зробити світ кращим".

Джобс помер 5 жовтня 2011-го у віці 56 років. Причиною смерті стала зупинка дихання, спричинена раком підшлункової залози. Рак діагностували Джобсові 2003 року; після встановлення діагнозу він переніс кілька операцій.

Після кончини Джобса Apple створила на своєму сайті сторінку його пам'яті. На сторінці відображаються листи різних людей про Стіва Джобса, надіслані на спеціальну електронну скриньку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram