ГоловнаСвіт

У ПАР заарештовано вбивць боксера Коррі Сандерса

Злочинці виявилися громадянами Зімбабве.

У ПАР заарештовано вбивць боксера Коррі Сандерса
Корнелиус "Корри" Сандерс
Фото: http://www.boxnews.com.ua

Південноафриканська поліція заарештувала трьох підозрюваних у вбивстві колишнього чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі Корнеліуса "Коррі" Сандерса, який став жертвою збройного пограбування ресторану.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Сандерс помер у неділю, 23 вересня, після того, як грабіжники увірвалися в ресторан під час святкування 21 дня народження його племінника й один із них вистрілив йому в живіт.

Підозрювані - громадяни Зімбабве - постануть перед суддями в південноафриканському місті Брітс, що за 80 км на північний захід від Йоганнесбурга, в понеділок, 1 жовтня, за звинуваченням у вбивстві та збройному пограбуванні.

"Поліція конфіскувала стільниковий телефон, електронний ключ, гаманець і гроші, які були вкрадені під час пограбування і належать жертвам", - йдеться в заяві поліції.

46-річний Сандерс отримав поранення в руку і живіт, коли грабіжники здійснили наліт на ресторан недалеко від Брітс, в Північно-Західній провінції, де він і інші члени його сім'ї перебували на вечірці. Його доправили в лікарню, але від отриманих поранень він помер у ніч на неділю.

Сандерс на прізвисько "Снайпер" - через свій сильний удар лівою рукою - виграв титул Всесвітньої боксерської організації в суперважкій вазі 2003 року, нокаутувавши Володимира Кличка. Він програв лише чотири зі своїх 46 професійних боїв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram