ГоловнаСвіт

Барак Обама хоче повернутися до викладання після кар'єри президента

Президентські вибори в США відбудуться 6 листопада.

Барак Обама хоче повернутися до викладання після кар'єри президента
Барак Обама

Господар Білого дому Барак Обама заявив, що після завершення президентської кар'єри хотів би повернутися до викладання. Заява пролунала під час запису інтерв'ю для передачі Вупі Голдберг The View, яка виходить на каналі ABC.

Обама заявив, що сумує за роботою з дітьми, проте хотів би залишитися президентом на другий термін, оскільки ще має що робити як голова держави.

Він наголосив, що повернення до викладання не обов'язково означає, що він увесь час перебуватиме в класі. Обама пояснив, що хотів би подорожувати країною і, наприклад, організовувати для дітей стажування та курси. "Я хотів би бути впевненим, що ми не залишаємо без уваги жодну дитину і всі вони знають про можливості, які мають", - заявив Обама.

Разом з Бараком Обамою гостем передачі Вупі Голдберг була його дружина Мішель. На запитання, чи збирається його дружина йти в політику, Обама припустив, що особливості її темпераменту не дозволять зробити це. Мішель Обама погодилася з чоловіком: "Щоб бути президентом США, потрібно багато терпіння, а я не така". Шоу за участю Барака і Мішель Обам показали по телевізору вдень 25 вересня.

На початку 1990-х років, після закінчення школи права Гарварду, Обама став викладачем аналогічної школи при Чиказькому університеті і пропрацював там 12 років. Він викладав конституційне право.

Президентські вибори в США відбудуться 6 листопада. Представник Демократичної партії Обама балотується на другий термін. Його суперником стане республіканець Мітт Ромні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram