ГоловнаСвіт

Мешканку США заарештували чотири рази за 26 годин

Суддя ухвалив, що жінці слід пройти курс терапії, під час якої її навчать керувати своїми негативними емоціями.

Мешканку США заарештували чотири рази за 26 годин
Фото Джойс Коффи, сделанные в полицейском участке с интервалом в несколько часов
Фото: Lenta.ru

Мешканка штату Нью-Гемпшир була заарештована чотири рази за 26 годин.

Вперше сусіди поскаржилися на 53-річну жительку міста Еппінг Джойс Коффі близько третьої години вечора 28 серпня. Поліцейські виїхали за викликом і, за їхніми словами, ще з дороги почули пісні груп AC/DC і Guns N'Roses, які лунали з будинку Коффі. Жінці зробили попередження, однак через годину поліцейських знову викликали сусіди, і порушницю спокою довелося заарештувати.

Коффі невдовзі відпустили, проте через п'ять годин поліцію знову викликали до будинку жінки, в результаті чого її заарештували вдруге. Жінку відпустили з дільниці, і після півночі 29 серпня сусіди знову попросили поліцейських розібратися з любителькою пісень AC/DC. Так Джойс Коффі відвезли у відділок втретє.

Наступна скарга на Джойс Коффі надійшла в поліцію близько 18:00 29 серпня. Цього разу жінка вдарила сковорідкою свого племінника, який намагався забрати з будинку свої речі. Найімовірніше, весь цей час Коффі знаходилася в стані алкогольного сп'яніння.

Суддя ухвалив, що Коффі слід пройти курс терапії, під час якої її навчать керувати своїми негативними емоціями. У разі успішного проходження цього курсу жінці замінять вирок на домашній арешт. Про який терміні ув'язнення йде мова, не уточнюється.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram