ГоловнаСвіт

Apple вирішила заборонити продаж флагманського смартфону Samsung

Galaxy S III надійшов у продаж на початку літа 2012 року.

Apple вирішила заборонити продаж флагманського смартфону Samsung

Компанія Apple вирішила додати смартфони Samsung Galaxy S III, Verizon Galaxy S III, Galaxy Note і Galaxy Note 10.1 до списку пристроїв, продаж яких має бути заборонено у зв'язку з порушенням патентів.

Раніше Apple вимагала припинити продаж більш старих пристроїв, у тому числі кілька версій Galaxy S II, тимчасом як останніх розробок Samsung цей позов не стосувався. В Samsung вже прокоментували дії Apple і відзначили, що виробник смартфонів iPhone навмисно намагається знищити конкуренцію і тим самим обмежити покупців у виборі.

Позов, за яким Apple вимагає вилучити з продажу низку пристроїв Samsung, було подано в лютому 2012 року. Він аналогічний позову про виплату компенсації за порушення патентів, задоволення якого Apple домоглася 24 серпня 2012 року. Згідно з рішенням суду, Samsung виплатить своєму основному конкурентові на ринку смартфонів більше ніж один мільярд доларів.

Смартфон Samsung Galaxy S III надійшов у продаж на початку літа 2012 року, через два місяці компанії вдалося продати більше ніж 10 мільйонів Galaxy S III. В Samsung заявляли, що інженери компанії намагалися прибрати з флагманського смартфону функції, у зв'язку з якими у Apple виникли патентні претензії.

Смартфон з діагоналлю більше ніж п'ять дюймів Galaxy Note, який Apple також вимагає вилучити з продажу, надійшов у продаж восени 2011 року. Він поставляється в комплекті зі стилусом і розпізнає як торкання пальцями, так і пером. Galaxy Note 10.1 було випущено пізніше, він є 10-дюймовим планшетом, який також комплектується стилусом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram