ГоловнаСвіт

У Швеції запустили соцмережу для "кращих людей" Інтернету

Стало відомо, що ще до офіційного запуску Best of All Worlds в ній зареєструвалися 20 тисяч користувачів.

У Швеції запустили соцмережу для "кращих людей" Інтернету
Скриншот стартовой страницы Best of All Worlds
Фото: Lenta.ru

Шведський підприємець Ерік Вахтмайстер запустив соціальну мережу Best of All Worlds ("Кращий зі світів"). Зареєструватися в ній можуть тільки люди, що належать до еліти суспільства.

Завдання Best of All Worlds - допомогти учасникам налагодити контакти з іншими людьми й узяти участь у цікавих їм заходах. Для реєстрації в соцмережі необхідне запрошення.

Сам Вахтмайстер заявив, що Best of All Worlds призначена для "верхівки" інтернет-спільноти, яка становить приблизно один відсоток від загального числа користувачів. "Це люди, які є лідерами у своїй галузі - інвестиційні банкіри, піарники, журналісти, люди зі світу моди або уряду. Це не просто світські леви або товстосуми, але витончені люди, з гарним смаком", - стверджує підприємець.

Повідомляють, що ще до офіційного запуску соціальної мережі в ній зареєструвалися 20 тисяч користувачів.

Best of All Worlds - не перший інтернет-проект Вахтмайстера. 2004 року він створив схожий за концепцією сервіс aSmallWorld, який газета The Wall Street Journal назвала "соціальною мережею для мільйонерів". В aSmallWorld зареєстровано понад 700 тисяч користувачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram