ГоловнаСвіт

Toyota представила новий хетчбек Auris

Публічний дебют моделі відбудеться у вересні на моторшоу в Парижі.

Toyota представила новий хетчбек Auris

Компанія Toyota поширила першу офіційну інформацію і фотографії хетчбека Auris нового покоління. Публічний дебют моделі відбудеться у вересні на моторшоу в Парижі.

Габаритна довжина нового Auris становить 4275 міліметрів, ширина - 1760 міліметрів, а висота - 1460 міліметрів. Модель вийшла на 30 міліметрів довшою та на 55 міліметрів нижчою від свого попередника. Ширина і колісна база хетчбека (2600 міліметрів) залишилися колишніми. Вільний простір для ніг задніх пасажирів збільшилася на два сантиметри, а довжина багажника стала більшою на дев'ять сантиметрів. Об'єм вантажного відсіку зріс на шість літрів - до 360 літрів (127 літрів у гібрида).

Використання нового виду сталі для кузова дозволило збільшити жорсткість конструкції на десять відсотків. Крім того, модель полегшала - до 40 кілограмів залежно від модифікації.

Докладних технічних характеристик Auris нового покоління наразі не розголошують. У компанії лише зазначили, що в моделі залишиться колишня лінійка двигунів (1,3- і 1,6-літрові бензинові агрегати, 1,4-літровий дизель і гібридна силова установка), які будуть модернізовані. Згодом у гаму Toyota додасть і дизель BMW, до якого японці отримали доступ завдяки партнерській угоді.

Також у хетчбека з'явиться опціональний скляний дах, переналаштовані підвіска та кермове управління та спортивна модифікація RS.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram