ГоловнаСвіт

Анґела Меркель відповіла на запитання німецьких знаменитостей

Канцлер Німеччини зізналася, що дуже боїться грози, а на вечерю хотіла б запросити тренера футбольної збірної Іспанії Вісенте дель Боске.

Анґела Меркель відповіла на запитання німецьких знаменитостей

Канцлер Германии Анґела Меркель відповіла на запитання німецьких знаменитостей, зізнавшись, що дуже боїться грози, а запросити на вечерю хотіла б тренера футбольної збірної Іспанії Вісенте дель Боске.

"Вечірок я не влаштовую, але на вечерю я як-небудь із задоволенням запросила би Вісенте дель Боске", - сказала Меркель, відповідаючи на запитання тенісиста Бориса Беккера.

Інтерв'ю, складене з питань тридцяти семи "зірок" німецького спорту, телебачення та представників бомонду опубліковано в п'ятницю в додатку до газети Sueddeutsche Zeitung.

На запитання про те, чого німецька "залізна леді" боїться найбільше, вона відповіла так: "Під час грози опинитися без укриття".

Капітан збірної Німеччини з футболу Філіп Лам запитав, що стало найбільшою особистою жертвою "бундесканцлерін" заради свого народу? "Я повинна відмовитися від походів по крамницях інкогніто", - сказала вона.

За словами Меркель, найбільший проступок у підліткові роки вона зробила, забравшись у смолисте дупло дерева в новому тренувальному костюмі, надісланому із Західної Німеччини. Спортом майбутня канцлер, за її словами, не займалася через нестачу здібностей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram