ГоловнаСвіт

В Інтернеті з'явилася піратська копія Windows 8

Представники Microsoft відмовилися коментувати можливий витік.

В Інтернеті з'явилася піратська копія Windows 8

Як і передбачали, фінальна версія Windows 8 потрапила в Мережу наступного дня після того, як Microsoft оголосила про завершення роботи над новою ОС, про вихід стабільного релізу і початок розсилки дистрибутивів виробникам ПК для встановлення на випущені ними пристрої. Представники Microsoft відмовилися коментувати можливий витік.

Софтверний гігант почав розсилати галузевим партнерам фінальну версію Windows 8 RTM 1 серпня. Ця версія містить той самий програмний код, який буде в релізі для кінцевих користувачів 26 жовтня (збірка 9200).

Тримісячна затримка потрібна для того, щоб партнери корпорації встигли підготувати свої продукти для роботи з новою операційною системою.

Безліч торент-трекерів уже пропонують завантажити піратську копію 64-розрядної Windows 8 Enterprise. Доказів автентичності дистрибутива немає, але кілька техноблогів підтвердили, що, схоже, дійсно йдеться про щойно випущену RTM-версію платформи.

Версія системи має індекс N, тобто не містить у комплекті постачання програми Windows Media Player, відповідно до умов антимонопольної угоди Microsoft із Європейською комісією від 2004 року.

Щоправда, судячи з російських торентів, популярність Windows 8 наразі не дуже висока (всього близько ста завантажень на сайті rutracker.org за 7 годин).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram