ГоловнаСвіт
Спецтема
Выборы президента США

Клінт Іствуд підтримав Ромні на виборах

За словами актора, він познайомився з кандидатом, коли той балотувався на посаду губернатора Массачусетса.

Клінт Іствуд підтримав Ромні на виборах
Клинт Иствуд
Фото: vlasti.net

Американський актор і режисер Клінт Іствуд підтримав кандидата в президенти США від республіканців Мітта Ромні.

3 серпня Іствуд узяв участь у зборі коштів на кампанію Ромні, який проходив у штаті Айдахо, чим забезпечив своєму кандидатові два мільйони доларів.

За словами Іствуда, він познайомився з Ромні, коли той балотувався на посаду губернатора Массачусетса. 82-річний режисер висловив сподівання, що Ромні відновить справедливу систему оподаткування та забезпечить додаткові стимули для економіки США.

Популярність Клінтові Іствуду принесли зйомки у пригодницьких фільмах, таких як "Добрий, поганий, злий" і "Брудний Гаррі". Із 1970-х він працює і як режисер. Серед знятих ним фільмів - "Таємнича ріка", "Крихітка на мільйон", "Гран Торіно". Іствуд є володарем чотирьох премій "Оскар".

Раніше Ромні підтримали екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані, колишній держсекретар США Кондоліза Райз, екс-президенти США Джордж Буш-старший і Джордж Буш-молодший. Також його підтримують бізнесмен Дональд Трамп, продюсер Джері Брукхаймер, актор Чак Норріс та інші.

Суперником Ромні на президентських виборах буде нинішній голова держави, демократ Барак Обама, серед прихильників якого - актори Джордж Клуні, Леонардо Ді Капріо і Сара Джесіка Паркер, а також режисер Стівен Спілберг. Голосування відбудеться в листопаді 2012 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram