ГоловнаСвіт

Сина Медведєва зараховано на юрфак МГУ без іспитів

Він вступив за пільгою як переможець олімпіади.

Сина Медведєва зараховано на юрфак МГУ без іспитів
Илья Медведев с матерью
Фото: svit24.net

Сина прем'єр-міністра Росії Іллю Медведєва зараховано на юридичний факультет МГУ ім. Ломоносова. Про це свідчать списки абітурієнтів, які успішно пройшли вступні випробування.

Син російського прем'єр-міністра 24-й у списку, який розміщено на офіційному сайті МГУ.. Він вступив за пільгою як переможець олімпіади.

"Якщо в нього статус зарахований, то це означає, що він подав оригінали документів у наш вуз", - сказала прес-секретар МГУ Світлана Решетнікова.

Прес-секретар голови уряду Наталія Тімакова раніше розповіла, що син прем'єра подав документи на вступ у кілька російських вузів. Вона не уточнила, про які конкретно вищі навчальні заклади йдеться. У лютому прем'єр під час спілкування з гімназистами в Чебоксарах розповів, що не має наміру тиснути на сина при виборі професії і висловив надію, що той не помилиться.

Минулого тижня стало відомо, що Ілля Медведєв склав вступні іспити на міжнародно-правовой факультет МДІМВ, набравши прохідний бал.

Сам Дмитро Медведєв закінчив юридичний факультет Ленінградського державного університету 1987 року і аспірантуру ЛГУ 1990-го. Він кандидат юридичних наук і доцент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram