ГоловнаСвіт

Олімпійських уболівальників попросили не писати зайвого в Twitter

Численні твіти та оновлення статусів, що їх надсилають із мобільних телефонів, створюють перешкоди в телетрансляціях Ігор.

Олімпійських уболівальників попросили не писати зайвого в Twitter
Фото: rus.tvnet.lv

Організатори Олімпіади-2012 попросили вболівальників, які спостерігають за змаганнями наживо, не писати твіти та повідомлення в соціальних мережах через дрібниці.

Причиною прохання є те, що численні твіти та оновлення статусів, які надсилають із мобільних телефонів, створюють перешкоди в телетрансляціях Ігор.

Зокрема, проблеми з сигналом виникли під час чоловічої групової велогонки 28 липня, одним із фаворитів якої був британець Марк Кавендіш.

"Якщо ви хочете щось написати в твіттер, то, звичайно, ми не можемо вам заборонити. Однак ми дуже просимо - подумайте, якщо це не термінове повідомлення, можливо, без нього можна обійтися", - заявив представник Олімпійського комітету.

Раніше мер Лондона Борис Джонсон говорив про те, що під час Ігор-2012 інформаційні мережі зазнають безпрецедентного навантаження через популярність соціальних он-лайн-сервісів,

яка зросла в останні роки. За його словами, влада Лондона постаралася по можливості підготуватися до цього випробування, забезпечивши максимально можливе покриття стільникового зв'язку та бездротового інтернету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram