ГоловнаСвіт

Лідер КНДР одружився зі співачкою

За деякими даними, подружжя має спільну дитину.

Лідер КНДР одружився зі співачкою
Ким Чен Ын вместе с супругой Ли Соль Чжи
Фото: news.liga.net

Дружина північнокорейського лідера Кім Чен Ина Лі Соль Чжу раніше була співачкою, повідомляє в четвер, 26 липня, південнокорейське видання "Чосон Ільбо" з посиланням на неназване джерело в керівництві КНДР.

За словами співрозмовника видання, співачка під ім'ям Лі Соль Чжу до минулого року виступала з національним оркестром "Унхасу". "Чосон Ільбо" посилається на відеозапис виступу, який транслювали по північнокорейському телебаченню в січні 2011 року. Видання стверджує, що дівчина, яка виступає на сцені, дуже схожа на дружину Кім Чен Ина.

Згідно з повідомленнями з Північної Кореї, Кім Чен Ин і його батько Кім Чен Ір уперше побачили виступ Лі Соль Чжу 31 грудня 2010 року. Не виключено, що саме тоді нинішній лідер і вирішив одружитися з нею. За іншими даними, дівчину в дружини синові вибрав Кім Чен Ір.

Водночас The Korean Times із посиланням на власне джерело стверджує, що пара одружилася ще 2009 року, а 2010 року в Лі Соль Чжу народилася дитина.

Неназване джерело також повідомило, що колишню співачку протягом шести місяців готували до ролі першої леді в Університеті Кім Ір Сена. За даними The Korean Times, дівчина походить із доволі заможної родини, її батько - професор, а мати - акушерка. Видання повідомляє, що дружині Кім Чен Ина 27 років і вона є випускницею Університету Кім Ір Сена, де вивчала природничі науки.

Північнокорейського лідера вперше помітили в супроводі жінки 7 червня 2012 рок на виступі ансамблю "Морабон", де на сцену вийшли діснеївські персонажі. Пізніше та сама жінка відвідала разом з Кім Чен Ином дитячий садок. У пресі з'являлися припущення, що таємнича незнайомка може бути сестрою, дружиною чи коханкою глави КНДР. 25 липня телебачення КНДР розвіяло чутки, повідомивши, що супутниця очільника є його дружиною Лі Соль Чжу.

Батько лідера КНДР Кім Чен Ір був одружений три або чотири рази, проте інформації про його дружин не афішували. Однією з них була танцівниця. Саме вона народила нинішнього правителя країни Кім Чен Ина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram