ГоловнаСвіт

Британська міграційна служба втратила майже 300 тисяч документів

Нерозглянуті справи губляться в лабіринті документообігу Прикордонного агентства, заявив голова Спеціального комітету внутрішніх справ.

Британська міграційна служба втратила майже 300 тисяч документів
Лондон
Фото: wikidigger.ru

Знову спалахнув скандал через некомпетентність і некерованість Прикордонного агентства Великобританії, яке створили 2008 року для імміграційного контролю в країні.

Нерозглянуті справи губляться в лабіринті документообігу агентства. Зараз їхню кількість оцінюють у 276 тисяч, це еквівалентно населенню Ньюкасла. Більшість іммігрантів прибули в Британію нелегально і підлягали депортації багато років тому.

До цього числа належать 150 тисяч іноземних робітників і студентів, які досі перебувають у Великобританії, незважаючи на те, що їм відмовилися продовжити візу.

Голова Спеціального комітету внутрішніх справ депутат Кіт Ваз називає Прикордонну службу Бермудським трикутником для іммігрантів, які легко проникають у Британію з будь-якої точки світу, а потім зникають із поля зору, тому що способу відстежити їх не існує, повідомляє Daily Mail.

Незважаючи на заяви, ситуація тільки гіршає. Декотрі діячі говорить про те, що Британія не контролює власної імміграційної політики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram